Foto: Romașcani de toate vârstele au răspuns invitației la petrecerea din ștrand

de | 13/07/2018 | Actualitate, Local

Sute de romașcani de toate vârstele au combătut, vineri, căldura zilei de Cuptor cu o baie în ștrand. Și nu orice fel de baie, ci cu spumă, fiindcă cei care au putut merge în ștrand au avut parte de prima petrecere a sezonului. După succesul de anul trecut, când peste 1.000 de persoane au participat la petrecerea în aer liber, administrația locală are în plan să organizeze, vara aceasta, două petreceri, a doua urmând a avea loc în prima decadă a lunii viitoare.

Iată-ne la prima petrecere din acest an în ștrandul municipal din Roman. Așa cum le-am propus romașcanilor, vom avea două petreceri în această vară. Una astăzi, care deja a debutat cu activitățile pe care le-am planificat și prima baie de spumă. Mai târziu, un DJ va întreține atmosfera. Cei care au venit aici au avut posibilitatea, fie să se fotografieze la o cameră de luat de luat vederi, fie chiar să-ș facă magnet cu poze. De asemenea, așa cum știți, o adoua petrecere este programată pentru luna august, pentru data de 11, atunci când vom propune mai multe activități.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Romașcanii care nu au ajuns vineri în ștrand mai au o șansă la distracție sâmbătă, 14 iulie. De această dată este vorba, însă, și de o faptă.

Tot în cadrul ștrandului municipal, începând de mâine vom veni în sprijinul unui copil din Roman care suferă de o boală necruțătoare și facem apel la toții romașcanii, punând o urnă în care vom putea să doneze sume de bani, astfel încât pe tot parcursul sezonului estival acest copil să poată primi cât mai mult sprijin din partea romașcanilor pentru a avea o șansă la viață. Mâine, de asemenea, atmosfera va fi antrenată de mai mulți DJ renumiți din România și, bine-nțeles, așa cum spuneam, pe parcursul acestui sezon estival această urnă va rămâne în permanență, pentru a oferi din puținul nostru acestui copil.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Petrecerea de vineri, 13 iuie, a avut patru reprize de baie cu spumă, concurs de volei și multe alte activități distractive, inclusiv aplicarea de tatuaje temporare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.