Vulpițele Galbene caută coechipiere

de | 17/07/2018 | Județean, Sport

Vulpițele Galbene caută colege, atât pentru echipa de senioare, cât și pentru cea de junioare. Pentru a găsi cele mai potrivite coechipiere, echipa tehnică a Vulpițelor Galbene va organiza o selecție, la care sunt invitate să participe tinere care au împlinit deja șapte ani.

Selecția va avea loc sâmbătă, 18 august 2018, începând cu ora 10.00, pe terenul secundar al Stadionului Municipal Ceahlăul din Piatra-Neamț.

Am decis să facem selecția la Piatra-Neamț fiindcă în municipiul reședință de județ nu este o echipă de fotbal feminin și tinerele pasionate de fotbal nu au unde evolua. Le așteptăm la selecție pe toate domnișoarele care iubesc acest sport, fie că sunt din Piatra-Neamț, din împrejurimi sau din alte zone și vor să vină într-un colectiv ce face performanță

Adelin Tălmăcel, antrenor principal al Vulpițelor Galbene

Cei care sunt interesați de această selecție și vor să afle mai multe detalii, înainte de ziua stabilită deja, pot contacta organizatorii la numărul de telefon +40766.373.750 sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Reamintim că echipa de senioare a promovat în Liga a II-a după un sezon de excepție, fiind neînvinsă în campionatul 2017 – 2018, iar echipa de junioare a terminat campionatul pe locul 11.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.