Mitingul diasporei: Romașcanii vor protesta în Piața Roman Mușat

de | 10/08/2018 | Actualitate, Local

Romașcanii care nu au putut merge la București pentru a protesta, dar vor să-și strige nemulțumirea, ar putea merge în Piața Roman Mușat.

Pe Facebook a fost creat un eveniment destinat tuturor romașanilor care „vor să protesteze împotriva guvernului corupt”, după cum se arată în descriere. Totodată, cei interesați sunt rugați să fie pașnici și să protesteze fără jigniri și injurii.

Ultima dată, romașcanii au protestat la sfârșitul lunii iunie: într-o seară în fața sediului PSD Roman, iar în altă seară în fața Primăriei Roman, fiindcă în Piața Roman Mușat se desfășura un spectacol.

La mitingul diasporei se așteaptă o participare numeroasă. În Piața Victoriei din Capitală sunt deja sute de ersoane, iar numărul acestora crește de la oră la oră.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.