Platinum Optic îmbină experiența și inovarea într-un centru modernizat

de | 13/08/2018 | Economic, Local

Platinum Optic, centru de optică medicală prezent în municipiul Roman de 14 ani, are, începând cu august 2018, o nouă înfățișare. Aspectul plin de prospețime al cabinetelor din Roman, Piatra-Neamț, Tîrgu Neamț și Iași face parte dintr-o amplă campanie de rebranding a companiei.

Evenimentul oficial ce va marca acest moment important pentru echipa și clienții Platinum Optic Roman va avea loc miercuri, 15 august, începând cu ora 17.00, dar centrul de optică medicală de pe bulevardul Roman Mușat a fost deja redeschis, după mai multe săptămâni de muncă intensă.

Sunt multe noutăți pe care le-am pregătit. Avem o siglă nouă, ce sugerează forma unui ochi cu un iris în culori atrăgătoare. Spațiul interior a fost amenajat în stil minimalist, e aerisit și, în același timp, produsele sunt bine puse în valoare. Ne-am dorit o atmosferă caldă și prietenoasă pentru clienții noștri, de aceea am apelat la culori discrete și la mobilier cu linii cât mai simple. Pe lângă aspectul cabinetului, ce reprezintă un mod de a comunica indirect cu cei care ne calcă pragul, dar și cu persoanele care trec pe bulevardul Roman Mușat sau pe strada Bogdan Dragoș, am investit foarte mult în aparatură de specialitate și în colaborări cu specialiști din mediul universitar. Ne dorim să devenim un etalon al opticii medicale din Roman și din județele Neamț și Iași. Primul pas l-am făcut când am înființat rețeaua, pentru că mereu am pus clientul pe primul loc.

Adrian Jucan, manager general Platinum Optic

Platinum Optic va însemna, în doar câteva luni, și intervenții chirurgicale oftalmologice la cele mai înalte standarde. Prima clinică Platinum Optic se va deschide în acest an, la Piatra Neamț.

Platinum Optic ziua

  • acesta este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.