Handbal: CSM Roman se întoarce cu o singură victorie din turneul din Gran Canaria

de | 26/08/2018 | Local, Sport

Chiar dacă pe pagina oficială a CSM Roman se împart felicitările pentru victoria în fața Juro Unirek VZV (34-26) în turneul de pregătire din Gran Canaria (Spania) – aceasta fiind singura victorie -, aceeași pagină oficială a clubului romașcan a uitat să menționeze și cele două înfrângeri: 26-30 cu Boden Hanboll – Suedia; 25-28 cu Rocasa Gran Canaria – Spania.

Competiția a fost câștigată de gazdele de la Rocasa Gran Canaria (3 victorii, 6 puncte). Pe locul secund s-au situat suedezele de la Boden Hanboll, cu două victorii și o înfrângere, pe locul trei CSM Roman, cu o singură victorie, iar pe locul patru s-a clasat singura echipă care n-a obținut nicio victorie, Juro Unirek VZV din Olanda.

Pentru CSM Roman, noul campionat al Ligii Naționale începe pe 2 septembrie, în deplasare la CSM Bistrița. Se anunță o ediție grea de campionat, având în vedere faptul că unele jucătoare de bază din sezonul trecut nu se mai regăsesc în lot. Una dintre ele,  Ana-Maria Popa, tocmai a câștigat Supercupa României cu noua sa echipă, SCM Râmnicu Vâlcea, în fața CSM București, sub conducerea fostului antrenor al romașcancelor Florentin Pera și având-o ca coechipieră pe Irina Glibko, fostă golgheteră a echipei romașcane.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.