Copiii iubitori de lectură au fost premiați de Biblioteca municipală

de | 06/09/2018 | Educație, Local

La final de vacanță, Biblioteca municipală „George Radu Melidon” le-a făcut o surpriză copiilor ce au citit cel mai mult în această vară. Acțiunea se desfășoară în fiecare sub genericul „Ei citesc!”.

Bibliotecarii de la Secția de împrumut carte pentru copii, au identificat opt utilizatori dintre copiii care au citit cel mai mult în vacanță, acesta fiind, de altfel, și criteriul de selecție: să fi citit cât mai multe cărți în vacanța de vară. Premiile au constat în ghiozadane și rechizite școlare. Premianții de anul acesta: Nicoleta Cristina Chichiriță, Noris Ștefan Frunză, Delia Andra Elena Hârlăuanu, Teodor Mărtici, Miruna Andreea Papară, Mihaela Serediuc, Alex Andrei Stoica și Daria Ungureanu. Acțiunea a fost sponsorizată de omul de afaceri George Biciușcă.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.