Handbal: CSM Roman va juca primul meci acasă din noul sezon

de | 06/09/2018 | Local, Sport

Weekendul ce urmează, echipa de handbal feminin CSM Roman va disputa primul meci acasă din actuala ediție a Ligii Florilor. Meciul va avea loc duminică, 9 septembrie, la Sala Sporturilor Roman, de la ora 11:00, iar adversară îi va fi SCM Gloria Buzău.

CSM Roman vine după un meci disputat în deplasare, pierdut în fața CS Gloria Bistrița cu 25-30, dar în care au fost momente ce au arătat că și în noua formulă romașcancele pot fi o forță. SCM Gloria Buzău este nou promovată în Liga Florilor și vine după un meci acasă, un meci pe care l-a pierdut cu un zdrobitor 14-24 în fața SCM Râmnicu Vâlcea. O victorie a romașcancelor pare obligatorie și ar face foarte bine moralului echipei.

Meciul CSM.Roman vs. SCM Gloria Buzău va fi parte a etapei a II-a a Ligii Naționale de Handbal Feminin – Liga Florilor, sezon competițional 2018-2019 și va fi arbitrat de brigada Alexandru Nițișor (VL.) – Alin Stamatoiu (B.), iar observator va fi Valter Dăncescu din București. Prețul unui bilet este de 10 lei, un abonament pentru toate meciurile din tur, disputate acasă, costă 50 de lei.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.