Laurențiu Leoreanu: „școala nu înseamnă doar formare”

de | 10/09/2018 | Local, Politică

La fiecare început de an școlar, deputatul Laurențiu Leoreanu este nelipsit de la unitățile de învățământ din oraș. Anul acesta a fost prezent la manifestările de deschidere de an școlar de la Colegiul Tehnic Miron Costin, Colegiul Național Roman Vodă, Colegiul Tehnic Petru Poni, Școala Gimnazială Mihai Eminescu, Școala A.I. Cuza și Liceul Teologic Episcop Melchisedec.

Astăzi,emoțiile începutului de an școlar se așează frumos peste noi, elevi, părinți, bunici, profesori și toți cei care sunt implicați în sistemul educațional, cu speranță și optimism, cu zâmbete și vibrație interioară, mereu mai curat și mai intens.
Doresc să le transmit tuturor gândul meu bun spre un an plin de succes și împlinire, în acest ciclu al devenirii și desăvârșirii noastre, amintindu-ne că definiția sintetică de „școală” nu înseamnă doar formare, ci și prietenie, creativitate, performanță, idealuri și valori reale, funcționale – viață!
Un nou an școlar plin de satisfacții!

Laurențiu Leoreanu

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.