Primăria ar vrea să dea 4.000 de lei pentru pensionari

de | 23/09/2018 | Administrație, Local, Social

În fiecare an, pe data de 1 octombrie se marchează ziua internațională a persoanelor vârstnice. Cu această ocazie, asociațiile de pensionari organizează diferite activități care să-i adune la un loc pe cei de vârsta a treia.

Două dintre organizațiile dedicate pensionarilor din Roman au cerut sprijin de la administrația locală pentru a organiza un eveniment dedicat zilei de 1 octombrie. Uniunea Generală a Pensionarilor din România, filiala Roman, și Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Roman au cerut bani pentru organizarea câte unei petreceri ce va avea loc în preajma zilei internaționale a persoanelor vârstnice.

Dacă și consilierii locali vor fi de acord, fiecare organizație va primi câte 2.000 lei pentru acoperirea parțială a cheltuielilor. Ședința de Consiliu Local în care se vor discuta aceste proiecte de hotărâre va avea loc joi, 27 septembrie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.