Zeci de noi locuri de muncă vacante. Vezi ce caută angajatorii

de | 23/09/2018 | Economic, Local

Persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru una dintre cele 40 de noi oferte valabile spătămâna aceasta. Cei care au o anumită pregătire, însă, trebuie să mai aștepte. Aproape toate ofertele din zona Romanului se adresează persoanelor cu „studii minime”.

Ce caută angajatorii: confecționer asamblator textile (30 de posturi), muncitor necalificat în confecții (5 posturi), operator calculator (4 posturi, se cer studii medii), șofer de autobuz (1 post).

Informații suplimentare despre toate locurile  de muncă disponibile în zona Romanului se pot afla la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Roman de pe strada Olteniei sau la numărul de telefon 0233.743.848.

Lista completă a locurilor de muncă vacante în județul Neamț săptămâna aceasta o puteți consulta mai jos.

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”41155″ /]

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.