Incendiu pornit de la o combină frigorifică

de | 25/09/2018 | Eveniment, Local

În seara de marți, 25 septembrie, pompieri romașcani s-au deplasat pe strada Ștefan cel Mare la un incendiu sesizat prin serviciul 112, incendiul fiind observat de un vecin care l-a atenționat pe proprietar. Ajunși la fața locului cu două autospeciale, pompierii au constat că focul se manifesta într-o magazie. Datorită intervenției rapide, sediul Detașamentului de  Pompieri fiind la doar câteva minute distanță, și a faptului că pompierii au acționat cu grijă față de bunurile omului, pierderile materiale au fost minime. A existat riscul exploziei unei butelii aflate în aproprierea focului, dar aceasta a fost îndepăratată rapid.

Incendiul a pornit de la o combină frigorifică al cărei motor s-a încălzit și a determinat aprinderea mai multor materiale inflamabile depozitate pe combina frigorifică și în apropiere.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca