Incendiu pornit de la o combină frigorifică

de | 25/09/2018 | Actualitate, Local

În seara de marți, 25 septembrie, pompieri romașcani s-au deplasat pe strada Ștefan cel Mare la un incendiu sesizat prin serviciul 112, incendiul fiind observat de un vecin care l-a atenționat pe proprietar. Ajunși la fața locului cu două autospeciale, pompierii au constat că focul se manifesta într-o magazie. Datorită intervenției rapide, sediul Detașamentului de  Pompieri fiind la doar câteva minute distanță, și a faptului că pompierii au acționat cu grijă față de bunurile omului, pierderile materiale au fost minime. A existat riscul exploziei unei butelii aflate în aproprierea focului, dar aceasta a fost îndepăratată rapid.

Incendiul a pornit de la o combină frigorifică al cărei motor s-a încălzit și a determinat aprinderea mai multor materiale inflamabile depozitate pe combina frigorifică și în apropiere.

incendiu stefan cel mare 1incendiu stefan cel mare 2incendiu stefan cel mare 3

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.