Asociații notificate de ApaServ. Cât datorează romașcanii operatorului de apă

de | 10/10/2018 | Economic, Local, Social

Compania Județeană ApaServ, furnizorul de apă potabilă și servicii de canalizare din județ, a emis miercuri, 10 octombrie, notificări către mai multe asociații de proparietari din județ.

Conform listei publicate de ApaServ pe propriul site,  din Roman sunt vizate patru asociații de proprietari. Este vorba despre:

  • Asociația de proprietari nr. 27 (care datorează 24.069,83 lei),
  • Asociația de proprietari nr. 28 (care datorează 77.442,92 lei),
  • Asociaia de proprietari nr. 35 (care figurează cu 35.559,70 lei),
  • Asociația de proprietari nr. 59 (cu 31.591,85 lei).

În total, romașcanii datorează către operatorul de apă și canalizare 168.664,3 lei. Adică mai puțin de 10% din totalul datoriilor pe care ApaServ le are de recuperat de la diferite asociații de proprietari din județ.

Au mai fost notificate de operatorul de apă 29 de asociații de proprietari din Piatra-Neamț și aproape toate asociațiile de proprietari din Târgu Neamț.  Suma totală la car se ridică datoriile acesto entități depășește 1.700.000 lei. Dacă între aociații și ApaServ nu se va ajunge la un acord privind plata acestor sume, datornicii riscă să fie debranșați.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.