Concert de muzică clasică în grădinile Arhiepiscopiei

de | 11/10/2018 | Actualitate, Cultură, Local

Un eveniment cultural aparte va avea loc, luna viitoare, la Roman. Este vorba despre un concert de muzică clasică ce se va desășura în aer liber. Organizatorii acestui eveniment sunt Primăria Roman și Asociația Municipiilor din Romanânia (AMR), spectacolul de la Roman fiind parte a unui priect mai amplu, desfășurat la nivel național.

Este un parteneriat pe care Primăria municipiului Roman îl va încheia cu Asociația Municipiilor din România, în cadrul căruia vom organiza un concert de muzică clasică în Roman, pe 11 noiembrie. E vorba de Orchestra Metropolitană București, condusă de dirijorul Daniel Jinga. E un eveniment dedicat Centenarului României, sub aspect cultural-artistic, fiind o parte dintr-un proiect al AMR, „Rapsodie de la Geneză la Centenar”, cofinanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale. Concertul va avea loc în aer liber, am identificat locul, am primit și acordul proprietarului. Este vorba de grădinile Arhiepiscopiei, un spațiu frumos și generos; astfel, deschidem aceste grădini și publicului larg.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.