Cum te poți împrumuta cu maxim 60.000 lei, iar statul să acopere dobânda

de | 15/10/2018 | Economic, Național

Tinerii și adulții care vor să investească în dezvoltarea profesională și personală au posibilitatea, începând de luni, 15 octombrie, de a lua credite a căror dobândă să fie suportată de stat. Aceste împrumuturi se acordă în cadrul programului guvernamental „Investește în tine”.

Astfel, toţi cei interesaţi vor putea contracta în acest scop credite cu dobândă suportată de la bugetul de stat, iar pentru creditele contractate anii de studiu vor reprezenta perioada de grație pentru acest tip de finanţare.

Tinerii între 16 și 26 de ani pot contracta în acest scop credite de până la 40.000 de lei, iar persoanele între 26 și 55 de ani pot lua credite de până la 35.000 de lei. Dacă cel care apelează la acest instrument de creditare este angajat, poate beneficia de încă 20.000 de lei.

Banii împrumutați pot fi folosiți pentru cheltuieli în educație, sănătate, investiții imobiliare, cultură, sport efectuate de oricare dintre membrii familiei beneficiarului. Banca parteneră în acest program este CEC Bank.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.