Sportul rege domină în weekend la Roman: patru partide în două zile

1

Acest sfârșit de săptămână se anunță, din punct de vedere sportiv, dominat de fotbal. Handbalistele de la CSM Roman au pauză, astfel că în pim-plan vor fi doar fotbaliștii.

CSM Roman – echipa de fotbal seniori va juca vineri 19 octombrie, de la orele 15:00, acasă, pe Stadionul Moldova, în compania fotbaliștilor de la C.S.Sporting Liești, Galați. Meciul va conta pentru etapa a IX-a a turului.

CSM Roman – echipa de fotbal Juniori C(U15), antrenată de profesor Iosif Susanu, va disputa sâmbătă, 20 octombrie, de la orele 09:00, pe Stadionul Moldova, primul meci al sezonului competițional 2018-2019, în cadrul etapei cu numărul I, împotriva Juniorilor U15 de la A.C.S.Unirea Tămășeni.

Tot sâmbătă și pe același teren, dar de la ora 10.30, adică după ce se va termina partida menționată anterior,  CSM Roman – echipa de fotbal Juniori D(U13), antrenată de profesor Gabriel Țapu, va disputa meciul etapei a VI-a a sezonului competițional 2018-2019, în compania Juniorilor U13 de la L.P.S.II Piatra Neamț.

Duminică, tot pe stadionul Moldova, de la ora 11:00, este programat meciul de Liga a II-a feminin între ACS Vulpițele Galbene Roman și Măgura 2012 Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.