Expofashion, din nou la Roman. Ce găsiți în târg (video)

O nouă ediție a târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte Expofashion și-a deschis porțile, miercuri, la Roman. Evenimentul este organizat pentru a patra oară la Roman, fiind „fratele” unui eveniment similar din Piatra-Neamț (care este deja o tradiție în municipiul reședință de județ). Organizator este Camera de Comerț și Industrie Neamț, iar partener, în acest caz, a fost Primăria municipiului Roman.

Romașcanii care nu s-au pregătit deja pentru sezonul rece au posibilitatea să-și înnoiască garderoba sau să cupere o pereche de cizme ori de ghete – producătorii au venit cu oferte pentru toate buzunarele.

La târgul din Piața Roman-vodă nu veți găsi, însă, doar haine și încălțări, ci și produse pentru casă, cum ar fi lenjerii de pat, produse necesare în bucătărie sau diferite preparate (ceaiuri și siropuri) pentru a înfrunta așa cum trebuie iarna.

Ne bucură să aflăm că de la ediție la ediție numărul producătorilor este tot mai mare. În această toamnă avem 47 de firme care au dorit să vină la Roman. Prezența lor aici se datorează faptului că există potențial de vânzare în zonă.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Romașcanii vor putea merge să vadă ofertele și să cumpere ce le atrage privirea și portofelul până duminică, 28 octombrie.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult