Expofashion, din nou la Roman. Ce găsiți în târg (video)

de | 24/10/2018 | Economic, Local

O nouă ediție a târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte Expofashion și-a deschis porțile, miercuri, la Roman. Evenimentul este organizat pentru a patra oară la Roman, fiind „fratele” unui eveniment similar din Piatra-Neamț (care este deja o tradiție în municipiul reședință de județ). Organizator este Camera de Comerț și Industrie Neamț, iar partener, în acest caz, a fost Primăria municipiului Roman.

Romașcanii care nu s-au pregătit deja pentru sezonul rece au posibilitatea să-și înnoiască garderoba sau să cupere o pereche de cizme ori de ghete – producătorii au venit cu oferte pentru toate buzunarele.

La târgul din Piața Roman-vodă nu veți găsi, însă, doar haine și încălțări, ci și produse pentru casă, cum ar fi lenjerii de pat, produse necesare în bucătărie sau diferite preparate (ceaiuri și siropuri) pentru a înfrunta așa cum trebuie iarna.

Ne bucură să aflăm că de la ediție la ediție numărul producătorilor este tot mai mare. În această toamnă avem 47 de firme care au dorit să vină la Roman. Prezența lor aici se datorează faptului că există potențial de vânzare în zonă.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Romașcanii vor putea merge să vadă ofertele și să cumpere ce le atrage privirea și portofelul până duminică, 28 octombrie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.