Serbare în an centenar la Colegiul Tehnic “Miron Costin”

70

În ziua de 24.10.2018, în sala de festivități a Colegiului Tehnic “Miron Costin”, elevii clasei a X-a A, coordonați de prof. diriginte Luminița Bîtîcă, au desfășurat activitatea “Patrimoniul cultural și religios al României”, activitate inclusă în Agenda Centenar a școlii. Cu această ocazie a fost marcată și Ziua Armatei Române.

La activitate au fost invitați și elevii de la Colegiul Național “Roman Vodă” și anume Toma Victor și Bolea Matei ce fac parte din cadrul trupei THE PART TIMERS. Pentru buna desfășurare a activității și-au adus aportul profesorii din catedra de „Turism” și anume prof. Georgeta Gagniuc, prof. Andreea Doroftei și prof. Oana Banu.

Au fost realizat planșe cu patrimoniul cultural și patrimoniul religios al României precum și personalități importante din armata română. Elevii au deschis activitatea cu o scurtă prezentare a procesului prin care s-a realizat Marea Unire, precizând că Școala, Biserica și Armata sunt elementele de bază ale existenței și trăiniciei României întregite. La final elevii au prezentat un scurt program artistic dedicat acestei sărbători.

Activitatea a fost susținută de dir. prof. Ana-Maria Zăloagă, dir. prof. Cristinica Sava, prof. Mihaela Rusu, prof. Mariana Cristea, prof. Artemiza Dascălu, prof. Mihaela Adomniței, prof. Mihaela Ciobanu și un număr de 130 elevi de la clasele a IX-a și a X-a.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult