„1 Million FlashMob Tour”, la Roman prin A&M Dance Club

de | 25/10/2018 | Actualitate, Local

„1 Million FlashMob Tour” a devenit unul din cele mai mari proiect de dans din România care implică dansatori amatori, şcoli de dans şi centre artistice. Adoua ediție are pe listă și clubul A&M Dance Club din Roman, unde va poposi vineri, 25 octombrie, de la ora 16:00 la 21:00.  Scopul principal al proiectului este realizarea unui documentar despre activitatea în domeniul dansului din România dar se dorește și promovarea şcolilor de dans şi al activităţilor care se desfăşoară în cadrul lor și promovarea dansului şi al unei vieţi sănătoase prin mişcare.

La prima ediţie au fost peste 500 de participanți din peste 30 de şcoli şi centre de dans şi artistice din 17 localităţi. Anul acesta se așteaptă o participare și mai mare, mai ales că workshopurile sunt susținute de nume grele din lumea dansului.

La Roman vor fi prezenți Cosma Levi Lennon, Kajtar Beatrix și Silviu Cyutz.

Cosma Levi LennonCosma Levi Lennon se numără printre cei mai cunoscuti coregrafi Hip Hop Dance din România, fiind singurul român care a fost invitat de șapte ori consecutiv să jurizeze la Campionatele Mondiale de Hip Hop, în calitate de Membru de Elită, și care se află printre primii 5 la nivel mondial care au obtinut licența de Elită al Juriului Hip Hop International.

Kajtar BeatrixKajtar Beatrix este absolventă a cursului acreditat de instructor de dans by Dance Sport Academy Bucuresti și a câștigat Premiul Special The Best Choregrapher la Competiția The Game – Salonta.

Silviu CyutzSilviu Cyutz este caștigător Hip Hop International din 2014 până în 2018, câștigător World of Dance 2016 și 2018, ajuns în top 16 la World of Dance (World Finals) All Styles Battle în Los Angeles în 2016, finalist la Fair Play Dance Camp 2016.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.