Pr. Florin Țuscanu despre „Concepția creștină asupra timpului”

de | 29/10/2018 | Cultură, Local

La vernisajul expoziției „Instrumente de măsură folosite în Moldova”, preotul Florin Țuscanu, le-a vorbit celor din sală, în marea lor majoritate elevi, o prezentare intitulată „Concepția creștină asupra timpului”. Dacă doriți să aflați de ce Paștele e sărbătorit la date diferite de ortodocși și catolici, dacă doriți să aflați cine este călugărul român care este primul ce a despărțit timpul în două ere (Înainte de Hristos și După Hristos), vă invităm să urmăriți înregistrarea integrală.

Expoziția temporară „Instrumente de măsură folosite în Moldova” va putea fi vizitată în corpul B al Muzeului, casa Fălcoianu, de luna aceasta până la sfârșitul anului.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.