Se caută specialiști în achiziții și locgistică pentru UM 01144 Roman

de | 02/11/2018 | Local, Util

Unitatea Militară 01144 Roman organizează concurs de ocupare a unor funcții de execuție prevăzute cu grade de ofițeri, maiștri militari sau subofițeri astfel:

  • ofițer de stat major în achiziții ( gradul căpitan ) la U.M. 01144 Roman (1 post);
  • ofițer de stat major în logistică ( gradul căpitan ) la U.M. 01144 Roman (1 post).

Sursa de proveniență a candidaților:

  • ofițeri în rezervă, cu excepția celor cărora li s-a acordat grad în rezervă în condițiile art.37 lit. e) din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare și nu au absolvit o instituție civilă de învățământ superior;
  • persoane care nu îndeplinesc serviciul militar activ.

Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna, absolvite cu diploma de licență/echivalentă sau studii universitare de licență absolvite cu diplomă (Ciclul I Bologna) de licență/echivalentă în domeniile ” Matematica și științe ale naturii”, „Științe inginerești”, „Științe sociale”,” Arhitectură și urbanism”, orice specializare în profilul logistică.

Data limită de înscriere la concurs este 14 noiembrie 2018. Detalii privind condițiile de participare la concurs sunt afișate la sediul U.M. 01144 Roman (punctul de control), str. Prof. Dumitru Mărtinaș,nr.2, Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.