Din 8 noiembrie, Roman Value Centre îi așteaptă pe romașcani la shopping

De mâine, 8 noiembrie, centrul comercial Roman Value Centre îi așteaptă pe romașcani la shopping. Sunt zeci de magazine și mii de produse ce pot fi descoperite în noul centru comercial al orașului. Deschiderea oficială a avut loc miercuri după-amiază, în prezența reprezentanților investitorilor și a autorităților locale și județene.

Pentru mine, acest proiect are o însemnătate deosebită. Eu m-am născut în Roman și am copilărit aici și încă din perioada liceului atât eu cât și colegii mei ne-am dorit să avem în oraș un centru comercial modern unde să putem petrece timpul liber și să facem cumpărături. Visul nostru a devenit realitate cu Roman Value Center. Vrem ca membrii comunității locale să vină aici la cumpărături în timpul liber și să iasă la masă, să nu mai meargă în alte orașe din jur. Am creat peste 600 de locuri de muncă în cei peste 20.000 de metri pătrați pe care îi are Roman Value Centre și am realizat o investiție unică în zonă. De asemenea, Prime Kapital, alături de partenerul Carrefour deschidem anul acesta primul proiect împreună.

Amalia Râpan, reprezentant Prime Kapital

Administratorul public al județului a transmis mesajul președintelului Consiliului Județean Neamț și al său, reafirmând sprijinul administrației județene față de investitori. Un mesaj similar a avut și primarul Micu.

Vă felicit ce ați făcut pentru comunitate. Pe de opatte, pentru investiția pe care ați realizat-o, pe de altă parte pentru locurile de muncă nou-create și care aduc beneficii municipiului și zonei. Reușim să schimbăm împreună, administrație locală și investitori privați, fața acestui oraș. Mă bucur că ați remarcat deschiderea administrației locale din Roman față de solicitările investitorilor, acest lucru ne obligă să fim și pe viitor la fel de deschiși.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Directorul magazinului Carrefour nu doar că a prezentat ce va oferi magazinul clienților, dar a veni și cu o ofetă de colaborare.

Romanul crește. Oamenii sunt cumpătați și vor să aleagă lucruri de calitate. Sunt hotărâți și nu le place să piardă timpul, au grijă de familii și vor să ofere tot ce este mai bun. În Carrefour veți găsi multe lcruri de calitate, de la producători renumiți, aduse la prețuri foarte bune.  Avem case de marcat special pentru familii și alte variante moderne pentru a nu pierde timpul. Avem o aplicație pentru cei care vor să comande mâncare și zeci de oferte imbatabile. Suntem deschiși și ne dorim partenrriate cu producători autohtoni și nu ne limităm doar la gastronomie. Suntem aici pentru a vă asculta, nu ezitați să ne contactați.

Alexandru Bura, director Carrefour Roman

Această inaugurare vine după multe nopți nedormite și mulțumesc tuturor pentru implicare. Centru nostru comercial, începând de mâine, vă așteaptă cu un mix de branduri naționale și internaționale, de la articole de fashion la cele sportive, oferim activități și servicii bancare, avem zona de foodcourt, cafenele, terase. Pentru cei mici avem un spațiu joacă, cred cel mai modern din Roman și împrejurimi.

Lucian Pelepco, director Roman Value Centre

Pentru primele zile de funcționare, multe dintre magazine vor veni în întâmpinarea clienților cu oferte și promoții.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult