Jucătoarele de la LPS vor să înființeze o echipă de handbal cu care să evolueze în Divizia A

1.746

Sportul de performanță romașcan s-ar putea îmbogăți cu o echipă de handbal feminin senioare mai repede de cât s-ar fi crezut cu puțin timp în urmă. Jucătoarele echipei de juniori 1 a Liceului cu Program Sportiv își doresc să înființeze o echipă de handbal cu care să evolueze în Divizia A.

Echipa de handbal feminin Juniori 1 a LPS Roman activează acum în Seria A și se află pe locul întâi în clasament cu cinci victorii și un egal din șapte meciuri. Inițiativa de a înființa o echipă cu care să concureze în Divizia A a fost chiar a jucătoarelor și s-au adresat administrației locale pentru a fi sprijinite. Întrucât vârsta lor este de 16-18, în inițiativa lor au fost susținute de antrenorul Vasilica Lazăr, și împreună au fost în audiență la primarul Lucian Micu. Acesta și-a arătat disponibilitatea de a ajuta în măsura în care se vor găsi formele legale pentru aceasta.

Avem jucătoare valoroase în echipă, care și mâine ar putea juca în Liga Națională, unele chiar au oferte, dar ele își doresc să să rămână să joace în Roman și din dorința lor a pornit și inițiativa de a forma o echipă cu care să evolueze în Divizia A. Ele au apelat la ajutorul administrației locale dar orice ajutor e bine-primit, și credem că vom reuși în demersul nostru.

Vasilica Lazăr, antrenor

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult