Jucătoarele de la LPS vor să înființeze o echipă de handbal cu care să evolueze în Divizia A

de | 07/11/2018 | Local, Sport

Sportul de performanță romașcan s-ar putea îmbogăți cu o echipă de handbal feminin senioare mai repede de cât s-ar fi crezut cu puțin timp în urmă. Jucătoarele echipei de juniori 1 a Liceului cu Program Sportiv își doresc să înființeze o echipă de handbal cu care să evolueze în Divizia A.

Echipa de handbal feminin Juniori 1 a LPS Roman activează acum în Seria A și se află pe locul întâi în clasament cu cinci victorii și un egal din șapte meciuri. Inițiativa de a înființa o echipă cu care să concureze în Divizia A a fost chiar a jucătoarelor și s-au adresat administrației locale pentru a fi sprijinite. Întrucât vârsta lor este de 16-18, în inițiativa lor au fost susținute de antrenorul Vasilica Lazăr, și împreună au fost în audiență la primarul Lucian Micu. Acesta și-a arătat disponibilitatea de a ajuta în măsura în care se vor găsi formele legale pentru aceasta.

Avem jucătoare valoroase în echipă, care și mâine ar putea juca în Liga Națională, unele chiar au oferte, dar ele își doresc să să rămână să joace în Roman și din dorința lor a pornit și inițiativa de a forma o echipă cu care să evolueze în Divizia A. Ele au apelat la ajutorul administrației locale dar orice ajutor e bine-primit, și credem că vom reuși în demersul nostru.

Vasilica Lazăr, antrenor

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.