Romașcanii, rugați să spună dacă vor să plece de la ApaServ la ApaVital

202

Primăria municipiului Roman lansează, în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie, o consultare publică ce are ca scop identificarea modului în care cetățenii orașului percep calitatea serviciilor oferite de operatorul de apă și canalizare ApaServ Neamț, precum și asupra oportunității transferării serviciilor de apă și canal către operatorul regional ApaVital Iași.

Consultarea populară constă în completarea unui formular, ce se găsește la sediul asociațiilor de proprietari și care poate fi descărcat și de pe site-ul Primăriei municipiului Roman, ce va permite cetățenilor să răspundă cu ”da” sau ”nu” la următoarele două întrebări: ”1. Sunteți mulțumit de serviciile oferite de Apa Serv SA Neamţ, actualul operator al serviciilor de apă şi canalizare din municipiul Roman? 2. Sunteţi de acord ca, pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite locuitorilor municipiului Roman, ApaVital Iaşi să devină operatorul de apă şi canalizare din municipiul Roman începând cu anul 2019?”.

Pentru cei care aleg să completeze formularul ce se regăsește pe site-ul Primăriei municipiului Roman (www.primariaroman.ro), acesta poate fi ulterior depus în urna amenajată în holul instituției. De asemenea, tot pe site-ul administrației publice locale se poate completa chestionarul și în format electronic.

Schimbarea operatorului de apă și canalizare a fost un subiect dezbătut de mai multe ori anul acesta și s-a concretizat, până acum, prin vizita reprezentanților ApaVital la Roman, vizita reprezentanților Primăriei Roman la sediul din Iași al ApaVital și printr-o adresă înainată de administrația romașcană către compania ApaServ Neamț, prin care își făcea cunoscută intenția și cerea un calcul al sumelor datorate de o astfel de decizie.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult