Probleme în tot județul, liniște suspectă din partea autorităților

124

Ninsoarea venită „pe neașteptate” la mijloc de noiembrie, a paralizat multe drumuri din județ. Cei care au vrut să călătoarească spre și dinspre Piatra-Neamț au avut de așteptat din cauza unui tir care rămăsese blocat în zona Dulcești sau din cauza unui blocaj la ieșirea din Piatra Neamț spre Roman. Probleme a fost și pe alte drumuri din județ: la ieșirea din Târgu Neamț spre Piatra-Neamț un alt tir a derapat și a blocat temporar circulația, la Ion Creangă un autobuz cu călători a derapat și a fost repus pe drum datorită intervenției unui utilaj al DRUPO, curba de la Felești este în continuare o piatră de hotar.

La intrarea în județul Neamț dinspre Iași se circulă de mai multă vreme pe un singur sens, cu restricții pentru mașinile mari.

Nici în Roman nu este mai bine, iar cetățenii semnalează același probleme cu traficul din mai toate zonele orașului, întrebându-se unde sunt utilajele de deszăpezire. Între timp, circulația mai multor curse către satele din jur a fost afectată.

Cu toate acestea, problemele de mai sus nu au fost consemnate de autorități în raportul operativ trimis presei în urmă cu aproximativ o oră. La solicitările jurnalișilor, care se fac pe grupurile special create în acest scop (grupul ISU și grupul Prefecturii), autoritățile răspund scurt și fără explicații complete sau chiar deloc, astfel că jurnaliștii îi pot informa pe cetățeni doar bazându-se pe declarațiile prticipanților la trafic și pe propria experiență din trafic (acolo unde pot ajunge, fiindcă circulația se desfășoară în condiții dificile).

De ce atât de liniște din partea autorităților?

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult