Două victime după ce un TIR a lovit noile separatoare de sens de pe Ștefan cel Mare (video)

de | 21/11/2018 | Actualitate, Local

Miercuri dimineață, 21 noiembrie, în jurul orei 5:30, separatoarele de sens de pe strada Ștefan cel Mare, din dreptul noului complex comercial din Roman, au făcut primele victime: un autotren turcesc a atins cu roțile separatorul și a ricoșat într-un gard, lovind cu remorca un SUV Toyota. SUV-ul a fost proiectat într-un stâlp din beton, iar autotrenul a acroșat un copac, și s-a oprit în magazia unei societăți comerciale după ce a a rupt un gard din fier.

Autotrenul, condus de un cetățean turc de 57 de ani, se deplasa din direcția Iași spre gară iar accidentul este pus de polițiști pe seama neatenției la volan. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost negativ. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei pasager, o femeie de 33 de ani, din Ucraina.

Video (sursa televiziunea CNS)

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.