Leoreanu își apară colegii din Camera Deputaților

de | 21/11/2018 | Monitorizare parlamentari, Național, Politică

Presa națională a scris azi că deputații liberali nu au profitat de o șansă mare de a-l demite pe Liviu Dragnea de la șefia Camerei: mai mulți parlamentari ai coaliției de la putere au lipsit, iar opoziția ar fi avut majoritatea, în cazul unui vot. Dar și mulți liberali au lipsit de la lucrările plenului Camerei, astfel că proiectul de schimbare a lui Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților nu a fost cerut a fi introdus pe ordinea de zi.

Deputații PNL din Neamț nu se numără printre cei care au lipsit.

Deputatul Laurențiu Leoreanu, care este și vicepreședinte al PNL, susține că nu lipsa colegilor lui a fost motivul pentru care liberalii nu au promovat acest proiect.

„În primul rând trebuia să introducă cineva acest proiect pe ordinea de zi. Azi a fost președinte de ședință Florin Iordache, nu cred că el ar fi acceptat așa ceva. La nivelul conducerii s-a analizat și s-a considerat că nu este un moment optim, dar nu din cauză că nu era suficienți deputați PNL în sală. Nu voi detalia acest subiect, ține de strategie.”

Laurențiu Leoreanu

Despre situație a scris pe larg G4Media aici.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.