Iarna „îngheață” ofertele de muncă

150

Venirea iernii înseamnă o dinamică mult mai scăzută pe piața forței de muncă din județ. Săptămâna 26 noiembrie – 02 decembrie aduce doar 64 de noi ofertede locuri de muncă, cele mai multe în municipiului reședință de județ și alte câteva în Roman, în restul zonelor din Neamț fiind disponibile doar locuri de muncă declarate vacante de săptămânile trecute.

În Roman se caută casier, lucrător comercial, manipulat de mărfuri, preparator marfă și vânzător. În toate cazurile, condițiile de angajare sunt următoarele: absolvent 10 clase, angajare pe perioadă nedeterminată, contact telefonic, CV la adresa de e-mail, se oferă tichete de masă. Datele de contact ale angajatorului se pot afla de la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Piatra Neamț, întrucât aceeași companie are posturi disponibile atât pentru punctul de lucru din Piatra Neamț, cât și pentru cel din Roman.

Lista completă a locurilor de muncă vacante în județul Neamț o puteți consulta mai jos:

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult