Iarna „îngheață” ofertele de muncă

de | 25/11/2018 | Economic, Județean

Venirea iernii înseamnă o dinamică mult mai scăzută pe piața forței de muncă din județ. Săptămâna 26 noiembrie – 02 decembrie aduce doar 64 de noi ofertede locuri de muncă, cele mai multe în municipiului reședință de județ și alte câteva în Roman, în restul zonelor din Neamț fiind disponibile doar locuri de muncă declarate vacante de săptămânile trecute.

În Roman se caută casier, lucrător comercial, manipulat de mărfuri, preparator marfă și vânzător. În toate cazurile, condițiile de angajare sunt următoarele: absolvent 10 clase, angajare pe perioadă nedeterminată, contact telefonic, CV la adresa de e-mail, se oferă tichete de masă. Datele de contact ale angajatorului se pot afla de la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Piatra Neamț, întrucât aceeași companie are posturi disponibile atât pentru punctul de lucru din Piatra Neamț, cât și pentru cel din Roman.

Lista completă a locurilor de muncă vacante în județul Neamț o puteți consulta mai jos:

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”42662″ /]

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.