Se ia curentul în șapte comune din zona Romanului

de | 25/11/2018 | Rural, Util

Firma care de ocupă de administrarea rețelei de energie eletrică din județul Neamț a anunțat pentru săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie mai multe intervenții în zona Romanului.

Aceste lucrări presupun și întreruperea furnizării energiei electrică într-un anumit interval orar, în localitățile în care se va interveni pentru efectuarea lucrărilor la instalațiile electrice.

Conform Delgaz Grid, localitățile afectate vor fi următoarele:

  • Luni, 26 noiembrie, între orele 08.30 – 16,30, nu se va furniza energie electrică în localitățile Căușeni (comuna Boghicea), Negrești (comuna Bîra), toată comuna Stănița;
  • Marți, 27 noiembrie, între orele 09.00 – 17.00, nu se va furniza energie electrică în localitățile (satul) Trifești, (satul) Secuieni, Vulpășești (Comuna Sagna);
  • Joi, 29 noiembrie, între orele 09.00 – 17.00, nu se va furniza energie electrică în localitățile Izvoare, Băhnișoara (comuna Bahna) și satul Doljești.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.