Primarul promite sprijin handbalistelor de la LPS

de | 27/11/2018 | Local, Sport

Tinerele jucătoare care fac parte din echipa de Juniori 1 (16 – 18 ani) a Liceului cu Program Sportiv au avut, la scurt timp după desființarea echipelor de fotbal și handbal din cadrul CSM Roman, ideea de a înființa o echipă cu care să evolueze în Divizia A.

Inițiativa jucătoarelor a fost sprijinită de antrenorul Vasilica Lazăr, astfel că a avut loc și o întâlnire în acest sens cu primarul Lucian Micu. Șeful administrației publice locale a promis sprijin pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Din momentul în care ne-am întâlnit le-am spus că vor fi susținute. Anul viitor vom pune la punct toate detaliile și vom înscrie această echipă în Divizia A. Încă nu știm dacă o vom înscrie prin intermediul Clubului Sportiv Municipal (CSM) sau sprijinul nostru se va concretiza în alt mod.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

La acest moment, echipa de handbal feminin Juniori 1 LPS Roman activează în seria A și se află pe primul loc.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.