Romașcanii, invitați la cel mai vizionat film românesc al ultimilor 25 de ani

320

Romașcanii au ocazia de a vedea filmul românesc cu cel mai bun debut din ultimii 25 ani. Moromeții 2 este regizat de Stere Gulea și produs de Oana și Tudor Giurgiu, iar din distribuție fac parte nume consacrate din cinematografie, cum ar fi Horațiu Mălăele (Ilie Moromete) sau Dana Dogaru (Catrina, soția lui Moromete), dar și talente mai tinere, precum Iosif Paștina (fiul lui Ilie Moromete).

La Roman, în sala mare a Primăriei (Sala Manolescu Strunga, cea de la parterul clădirii), vor avea loc joi, 29 noiembrie, trei proiecții: începâncd cu ora 14.00, începând cu ora 16.30 și începând cu ora 19.00.

Prețul unui bilet este de doar 10 lei, iar achiziționarea acestora se face de la Primărie, de la biroul de Evenimente – aflat la etajul întâi.

Filmul Moromeții 2 a fost lansat oficial în cinematografe pe 16 noiembrie. În prima săptămână de proiecții, filmul a fost văzut de peste 120.000 de spectatori.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult