Școală de șoferi gratis pentru tineri fără posibilități materiale

638

Tinerii cu posibilăți materiale reduse a șansa de a face școala de șoferi gratuit. Inițiativa de a sprijini tinerii până în 25 de ani pentru a urma școala de șoferi nu aparține unei instituții a statului român, ci unei firme private care, printr-un program de responsabilitate socială realizat în parteneriat cu o ONG, oferă sprijin financiar tinerilor din medii defavorizate pentru acoperirea costurilor obținerii permisului de conducere de orice categorie.

Scopul acestui program este de a ajuta tinerii să obțină mai ușor un loc de muncă sau să poată câștiga mai bine la un loc de muncă pe care îl au deja. Cei care vor să primească sprijin trebuie să facă o solicitare de finanțare, până pe 25 ianuarie 2019, către Fundația pentru Comunitate.

Sunt eligibili tinerii cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din medii defavorizate, care doresc să obțină permis de conducere de orice categorie (B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie).

Mai multe detalii despre programul „Permis pentru viitor” și formularul de înscriere se pot descărca de pe siteul Fundației pentru Comunitate. Acest program, care se află la a patra ediție, se desfășoară cu sprijinul financiar al Mol România. Până acum, 48 de tineri au obținut un permis de conducere, iar alți 41 sunt în curs de pregătire pentru susținerea exmenului.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult