Romașcanii, invitați la film românesc de ziua națională

Fie că ați  ajuns sau nu la cele trei proiecții speciale ale filmului Moromeții 2 (ce au avut loc joi, 29 noiembrie, la Primăria Roman), de ziua națională a României aveți șansa de a râde românește.

Casa de Cultură a Sindicatelor Roman vă invită să vă descrețiți frunțile la comedia românească Pup-o, mă! Proiecția filmului va avea loc sâmbătă, 1 decembrie, ora 18:00, în sala mare a Casei de Cultură Roman. Preţul unui bilet este de 15 lei, iar acestea se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură în intervalul orar 09:00-18:00.

Pup-o, mă! este o comedie savuroasă care redă perfect spiritul optimist al românului care are o soluție pentru orice situație și face haz de necaz. Se iau trei flăcăi strașnici, care au trăit de când se știu la stână, două mândre de oraș, aflate într-un mare impas și un baci hapsân. Tradiția spune că mândra pupată de Ziua Lânii rămâne a ta pe viață. Bică (Cosmin Seleși), Tică (Alin Panc) și Horică (Alexandru Pop) au trecut de mult timp de vârsta însurătorii, dar mai au o șansă anul acesta și trebuie să profite de ea. Evident, eroii nu scapă de probleme, care de care mai inedite, de la împușcături la dilema: cine va rămâne fără pereche?

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult