Activități educaționale dedicate Centenarului la Școala Gimnazială Trifești

de | 03/12/2018 | Educație, Rural

Școala Gimnazială, Comuna Trifești a organizat în săptămâna 26 – 29 noiembrie , activități educaționale dedicate celebrării Centenarului României Mari.

Activitățile s-au desfășurat în toate structurile ce aparțin Școlii Trifești, la toate nivelurile: preșcolar, primar și gimnazial. Ele au făcut parte dintr-un amplu proiect desfășurat pe durata unui an (1 decembrie 2017 – 1 decembrie 2018) intitulat “România Centenară”, având ca parteneri I.S.J. Neamț, Primăria Trifești, Parohia Trifești, Biblioteca Comunală Trifești, Biblioteca Municipală G.R. Melidon Roman, C.C.D. Neamț , instituții școlare din județul nostru, din mediul rural, precum și din mediul urban. Joi, 29 noiembrie, în urma proiectului inițiat s-a dezvelit placa comemorativă în cinstea eroilor care s-au jertfit pentru țara noastră”

prof. Cosmina – Mirela Ghimpu, director

Elevii au oferit programe artistice, iar evenimentele istorice de la 1918 au fost prezentate prin intermediul unor expoziții de desene, fotografii, piese de teatru și prin organizarea unei șezători în colaborare cu Biblioteca Comunală Trifești, pentru a promova patrimoniul local și național.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.