MTB Roman devine oficial asociație sportivă și are planuri ambițioase

MTB Roman a devnit Asociația Club Sportiv MTB ROMAN, anunțându-și începerea activității în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul Primăriei Român, în prezența primarului Lucian Micu. În calitate de reprezentanți ai asociației, au fost prezenți Marcel Buzdugan, Constantin Năstasă, Andrei Damian și Adrian-Alexandru Fieru, aceștia trecând în revistă obiectivele și acțiunile pe care Asociația și le propune în perioada următoare.

Asociația are că obiectiv promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea activităților civice de natură culturală, artistică, ecologică și sportivă pentru comunitate.  A fost înființată de voluntari ai MTB plus alți iubitori de sport și natură, constituiți într-un grup de inițiativă care în vara anului 2018 au organizat “MTB Roman Maraton – Ediția 1”.

Pentru luna decembrie MTB Roman va organiza o acțiune caritabilă ce va purta numele “Mos Crăciun Exista”, iar în prima parte a anului 2019 se va concentra pe organizarea ediției a doua a MTB Maraton.

Asociația intenționează că în anii ce vor urmă să sprijine și ramuri sportive care nu sunt reprezentate sau organizate instituțional la nivelul municipiului Roman.

Cei care vor dori să se alăture acțiunilor Asociației pot luă legătură cu membrii acesteia pe pagina de socializare MTB Român și la adresă de email acs.mtb.roman@gmail.com

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult