Mai mulți bani pentru Spital și o premieră în ședința de Consiliu Local

548

Joi 06 decembrie, în zi de mare sărbătoare pentru creștini, aleșii romașcanilor s-au întâlnit la Primărie pentru a dezbate și a vota de îndată câteva proiecte de interes pentru urbe. De la ședința de îndată a Consiliului Local Roman au lipsit (motivat) primarul, viceprimarul și secretaul municipiului, toți fiind plecați la Oradea, să învețe cum se face administrație locală eficientă.

În lipsa lor, CL Roman a înregistrat o premieră – cel puțin în acest mandat deși, dacă vom căuta mai bine, vom observa, probabil, că o situație similară se pierde în negura timpului: toate proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi au fost inițiate de consilieri locali. Dacă aceasta este rețeta pentru ca aleșii romașcanilor să mai facă și altceva decât să voteze robotic, fără să aibă habar pentru ce ridică mâna (vezi aici cum votează consilierii în necunoștință de cauză), atunci îl rugăm pe domnul primar să mai plece în deplasări.

Revenind la ședința de joi, cel mai important proiect se referă la faptul că Spitalul Municipal de Urgență Roman a reușit suplimentarea veniturilor cu suma de 783.000 lei, sumă provenite din încheierea de acte adiționale cu Casa de Asigurări de Sănătate Neamț și Direcția de Sănătate Publică Neamț. Spitalul a cerut ca acești bani să poată fi folosiți pentru achiziționarea de aparatură medicală, ia consilierii au aprobat proiectul întocmai.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult