Programul Târgului de Crăciun la Neamț, în deschidere Lou Bega

de | 06/12/2018 | Actualitate, Județean

A treia ediție a Târgului de Crăciun la Neamț se va deschide vineri, 7 decembrie, la Curtea Domnească din Piatra-Neamț, cu un concert Lou Bega. Târgul este organizat de către Consiliul Judeţean Neamţ, prin Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”. 

Vineri, primii care vor urca pe scena Târgului, la ora 18:00, vor fi copiii de la clasa de muzică uşoară a Şcolii Populare de Artă, va urma trupa autohtonă „Los Anonimos”, iar la final va concerta starul de origine germană Lou Bega, cunoscut mai ales pentru hitul „Mambo No. 5”, melodie care a ocupat locul întâi în numeroase topuri naționale din anul 1999, în România fiind clasată pe locul trei la finalul aceluiaș an. 

Pe parcursul evenimentului Târgul de Crăciun la Neamț vor evolua mai mulți artiști locali și naționali, printre care Roxana Nemeș, Selfie, Heaven, Ionică Moroșanu, Adi Beznă, Oana Radu, Claudia Pavăl, Hevito, Alessia, Dya etc. Cu excepţia serii din data de 28 decembrie, spectacolele vor începe la ora 18:00.

Târgul de Crăciun de anul acesta se va încheia pe 5 ianuarie 2019.

Programul afis

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.