„Punguța cu doi bani” luni, la Cercul Militar

de | 06/12/2018 | Cultură, Local

Teatrul Dan Alecsandrescu va evolua pe scena de la Cercul Militar Roman luni, 10 decembrie, începând cu ora 18.00, cu o piesă care să ne readucă pe toți în perioada copilăriei. Actorii vor să aducă în fața spectatorilor îndrăgitele personaje din povestea „Punguța cu doi bani”.

Cine nu cunoaște povestea cocoșului și a punguței pe care a găsit-o în drum? Ea începe, ca mai toate poveștile, cu „a fost odată, ca niciodată…” și se termină cu „și-au trăit fericiți, până la adânci bătrâneți…”. Teatrul Dan Alecsandrescu aduce pe scenă personajele cunoscute și îndrăgite, atat de copii, cât și de cei mari: baba, moșneagul, cocoșul – bineînțeles, boierul, vizitiul și slujnica, într-o adaptare a cunoscutei povești, plină de snoave și cântece, la care sunt invitatți toți iubitorii de povești, mici și mari!” – anunț Facebook Teatrul Dan Alecsandrescu

Din distribuție vor face parte Mariana Levărdă, Cristian Foghel, Gheorghiță Iancu, Sorin Cobuz, Radu Vatavu, sufleur Silvia Coșnete. Regia spectacolului este semnată Radu Vatavu.

Ca de obicei, intrarea la spectacol este liberă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.