Cine va cânta la Roman de Revelion

de | 10/12/2018 | Administrație, Local, Util

​Primăria Roman aproape a terminat de organizat spectacolul pentru noaptea dintre ani. Petrecerea pentru Revelionul 2019 va începe pe 31 decembrie 2018, la ora 21:00.

Primăria Municipiului Roman este în parteneriat cu mai multe orașe din Moldova pentru ca artiștii care vin și cântă la Roman să poată pleca ulterior și în celelalte localități și să își completeze, astfel, traseul în noaptea dintre ani. Cei mai mulți dintre artiștii care vor cânta la Roman vor merge și la Piatra Neamț, la Suceava sau la Botoșani și îi vor încânta și pe cetățenii din acele localități.

Revenind la programul de la Roman: la ora 21 va urca pe scenă artista Paula Seling și va susține un recital; de la ora 21.40, romașcanii îi vor putea auzi și revedea pe membrii trupei Bere Gratis (cei care la una dintre edițiile zilelor municipiului Roman au făcut un show pe cinste și au fost îndelung aplaudați de spectatori); de la ora 22:30, administrația publică își propune să promoveze mai mulți dintre artiștii locali; la ora 23:05 va urca pe scenă Ada și Band.

Cu câteva minute înainte de intrarea în noul an, pe scenă vor urca membrii grupului care a lucrat la candidatura Municipiului Roman pentru titlul de capitală a tineretului din România (n.r. – municipiul Roman a fost finalist în această competiție alături de Iași și Brașov, dar titlul de capitala tineretului din România va reveni, din luna mai 2019, municipiului Iași). Este un proiect care a făcut ca Romanul să arate că are tineri de viitor și vreau ca toți acești tineri să îi prezint romașcanilor, astfel că zece minute le vom dedica lor pe scenă, înainte de ora 00:00. Va urma apoi spectacolul de artificii după, care vom închide petrecerea de Revelion cu un recital al cunoscutei artiste din Basarabia, Adriana Ochișanu.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Nu vor lispi din program, nici anul acesta, pachetele și cupele de șampanie oferite romașcanilor. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.