Autorul omorului din centrul orașului menținut în arest

de | 11/12/2018 | Local

Autorul omorului prin înjunghiere din centru Romanului a fost trimis în judecată și procedura de Cameră preliminară a fost finalizată la Tribunalul Neamț. Instanţa a dispus menținerea arestului și începerea judecății cauzei. Din acest moment procesul devine public, în prima fază urmând a se administra probele.

Fapta a avut loc pe 12 octombrie, în centrul orașului, la una dintre terase, victimă având 48 de ani și fiind o cunoștință de-a celui ce l-a înjunghiat. Agresorul, în vârstă de 58 de ani, era o persoană fără adăpost care-și făcea veacul prin parcul de la Biserica Armenească, un loc unde aproape în permanență pot fi văzute astfel de persoane care noaptea se adăpostesc în fostul Club al Copiilor. Victima a murit pe masa de operație iar criminalul a fost prins când s-a dus la spital ca să vadă ce face victima.


Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.