Ultima zi de vot pentru voluntarii anului. Mușatinii au nevoie de voturile noastre

de | 11/12/2018 | Local, Mișcare Civică, Social

Miercuri, 12 decembrie, este ultima zi în care se mai poate vota pentru titlul de „voluntarul anului” în cadrul competiției Gala Națională a Voluntarilor. În competiție sunt însriși și doi voluntari din Roman din Asociația Mușatinii: Larisa-Ionela Ciocan pentru categoria „social” și Matei Dăscălița pentru categoria „tineret”. 

Cei doi voluntari romașcani sunt în fruntea clasamentului ca număr de voturi, dar nici concurența nu stă degeaba și orice vot contează. Dacă apreciați  

Pentru a-l vota pe Matei Dăscățița dați clic aici.

Pentru a o vota pe Larisa-Ionela Ciocan dați clic aici.

Ciocan Larisa Ionela

LarisaPasiunea ei pentru copiii marginalizați a determinat-o să activeze în mai multe centre de zi și chiar să devină coordonatoarea voluntarilor de la Centrul ”Iubire și Speranță” din Roman. A reușit să combine armonios această pasiune cu dansul, participând la mai multe evenimente locale dedicate stilului de viață activ, luptei împotriva sedentarismului, promovării mișcării în rândul adolescenților și multe altele. Larisa este și o cititoare ”înrăită” ceea ce a făcut-o să participe activ în proiectul ”Cartea vie” alături de alți adolescenți pasionați de literatură de calitate.

Dascalita Matei

Matei: Pe parcursul ultimului an, Matei Dăscălița a fost membru activ al Asociației Mușatinii Roman. S-a implicat în toate activitățile propuse de Asociație, a devenit coordonatorul Clubului de istorie și a reușit să adune în jurul său tineri dornici să-și folosească timpul și energia în folosul semenilor. Este un tânăr cu convingeri solide, foarte încrezător în forța de a schimba în bine comunitatea din care face parte, fiind, la rândul său, un benefiaciar al acestor activități. Ca voluntar și-a depășit timiditatea și barierele psihologice în comunicarea cu alți oameni, bariere specifice adolescenței

Fiecare voluntar a făcut sute de ore de voluntariat pe parcursul unui an, astfel că acest titlu ar însemna încununarea unei munci făcute în beneficiul comunității. Gala Națională a Voluntarilor, atunci când se vor anunța și câștigătorii fiecărei categorii, se va desfășura pe 20 decembrie.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.