Update: puțini brazi naturali în piață anul acesta

192

Anul acesta, cei ce-și doresc un brad natural în casă nu-l vor mai găsi în tradiționalul loc din piață, în “Potcoavă” fiind prezent doar un singur comerciant care vinde doar ramuri de brad.

Direcția Silvică Neamț a avut spre comercializare 1200 de brazi ce au fost vânduți și că nu au existat cereri de la agenți economici ce exploatează masă lemnoasă pentru a pune în vânzare pmi de Crăciun.

La agenții economici din Roman se găsesc brazi naturali tăiați cu înălțimi între 140 și 250 cm și prețuri cuprinse între 40 și 150 lei, brazii la ghiveci, cu înățimi între 80 și 175 cm, au prețurile cuprinse 50 și 100 lei iar brazii artificiali, cu înățimi între 80 și 240 cm, au prețuri între 40 și 600 lei. Cei mai scumpi brazi sunt cei cu fibră optică care au înălțimi cuprinse între 70 și 250 cm și prețuri cuprinse între 100 și 1.100 lei.

Update: printre ramurile de brad din “potcoavă” au apărut spre vânzare și câțiva brazi naturali. Aceștia sunt înalți de 100 – 200 cm și au prețuri cuprinse între 50 și 250 lei.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult