Spitalul ar putea trece de 1.000 de angajați anul viitor

de | 16/12/2018 | Local, Sănătate

Spitalul Municipal de Urgență Roman ar putea avea mai mulți angajați anul viitor. Consilierii locali au pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 19 decembrie, un proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei unității spitalicești.

Conform expunerii de motive, „numărul maxim de posturi normate pentru Spitalul Municipal de Urgenţă Roman pentru anul 2019 este de 1.256 posturi. Numărul de posturi supus spre aprobare este de 1099, iar numărul de posturi ocupate este de 884.”

În document se mai precizează că suplimentarea posturilor va avea loc pentru îmbunătăţirea activităţii în toate structurile funcţionale ale Spitalului de Urgență Roman.

Dacă toate posturile supuse spre aprobare ar fi ocupate în 2019, atunci Spitalul Roman va face, anul viitor, 215 angajări.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.