Peste 200 de locuri de muncă aproape de Roman

de | 26/12/2018 | Economic, Rural, Util

Începând cu anul 2019, peste 200 de persoane ar putea să își găsească un loc de muncă în cadrul depozitului logistic care se construiește lângă Roman, la Cordun. Compania care construiește acest depozit (Lidl) susține că oferă cele peste 200 de posturi în meseriile de lucrător depozit și stivuitorist.

Salariile de pornire sunt de 3.050 lei brut (aproximativ 1.800 lei salariu net) pentru lucrător depozit, respectiv de 3.480 lei brut (aproximativ 2.040 lei salariu net) pentru stivuitoriști.

Compania susține că oferă și alte beneficii pe lângă salarizare, cum ar fi transport gratuit până la serviciu, asigurări de viață și de sănătate, tichete de masă. Cei interesați pot depune un CV pe site-ul direct al angajatorului sau în cutia poștală aflată la intrarea în noul deozit dinspre Tămășeni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.