Soluție pentru excesele alimentare de sărbători: de azi s-a redeschis bazinul de înot

de | 26/12/2018 | Local, Sport, Util

Romașcanii vor putea scăpa de un eventual surplus de greutate după mesele de sărbători prin înot sau practicarea altor sporturi.

Club Sportiv Municipal Roman informează că, în perioada sărbătorilor de iarnă, Complexul Sportiv „Sala Sporturilor” (inclusiv bazinul de înot) va avea un program special pentru public.

Conform reprezentanților administrației publice locale, complexul va fi deschis între 27 decembrie 2018 și 30 decembrie 2018. În 2019, programul cu publicul va fi reluat pe data de 03 ianuarie.

O ședință la bazinul de înot costă 12 lei/oră (agrement), 17 lei/oră (didactic) sau 20 lei (o oră de înot + o ședință de saună). Cei care vor să obțină informații cu privire la disponibilitatea locurilor, pot suna la numărul de telefon 0233.732.249.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.