Ultimul weekend pentru romașcanii amatori de patinaj

77

Odată cu sfârșitul vacanței pentru elevi își încheie acitivitatea și patinoarul din Piața Roman Vodă, acesta urmând a fi deschis până duminică 13 ianuarie.

“Experiența din anii anterior ne-a arătat faptul că odată cu începerea anului școlar activitatea la patinoar nu mai prezintă interes și, pentru a evita cheltuieli suplimentare, am luat decizia ca acest patinoar începând de luni să fie demontat și ulterior îl vom conserva la platforma noastră de pe strada Ogoarelor, urmând ca anul viitor să-l mai mărim cu încă 30 de metri.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Patinoarul este o investiție a societății comerciale Viobeti Comimpex SRL, de câțiva ani partenerul preferat al primăriei Roman la organizarea diverselor spectacole cum ar fi “Zilele Orașului”, “Sătucul lui Moș Crăciun” sau, mai nou, “Festivalul Zargidava”. Conform aprobării Consiliului Local Roman, primăria nu a încasat nici o taxă de concesionare pentru terenul ocupat de patinoar și a oferit curentul necesar funcționării acestuia, în schimb firma colaboratoare a administrat activitatea patinoarului și a încasat banii din vânzarea biletelor.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult