Teatrul Tineretului Piatra Neamț pe scenă la Roman

de | 14/01/2019 | Cultură, Local

Teatrul Tineretului Piatra Neamț a programt primul spectacol la Roman în cadrul parteneriatului cu Primăria municipiului Roman. Acesta va avea loc pe 7 februarie, de la ora 18.00, în sala Manolescu-Strunga din clădirea Primăriei municipiului Roman, piesa pusă în scenă fiind ”Dar…ce-ați crezut?!”, după Nadejda Ptushkina.

Spectacolul este realizat de Tudor Tăbăcaru și-i are în distribuție pe actorii: Maria Hibovski, Aida Avieriței, Cristina Mihăilescu și Andrei Merchea Zapatoțki. Piesa, o comedie, a stat la baza unui spectacol care s-a jucat mai mult de 10 ani la Teatrul de Arta din Moscova.

Prețul biletelor este de 6 lei pentru elevi, 12 lei pentru studenți și pensionari și de 24 de lei pentru adulți, biletele urmând să fie achiziționate, începând de luni, 14 ianuarie, între orele 08.00 și 16.00, de la camera 64 din cadrul Primăriei Roman (etajul II, intrarea dinspre Tosca).

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.