Peste 200 de locuri de muncă la depozitul logistic Lidl, CV-urile se pot depune și la Primăria Roman

de | 17/01/2019 | Economic, Local

Persoanele care vor să se angajeze la noul depozit logistic LIDL o pot face depunând un CV într-o urnă special amplasată în holul principal al primăriei Roman.

Cele peste 200 de posturi scoase la concurs sunt atât în zona operațională cât și în zona administrativă. Evenimentul în care se va face recrutarea efectivă va avea loc pe 8-9 februarie.

Salariile de pornire sunt de 3.050 lei brut (aproximativ 1.800 lei salariu net) pentru lucrător depozit, respectiv de 3.480 lei brut (aproximativ 2.040 lei salariu net) pentru stivuitoriști. 

Compania susține că oferă și alte beneficii pe lângă salarizare, cum ar fi transport gratuit până la serviciu, asigurări de viață și de sănătate, tichete de masă. Persoanele interesate pot suna și la numărul de telefon 0759.209.991, pot aplica direct pe site-ul www.cariere.lidl.ro sau pot trimite CV-ul la adresa recrutare.roman@lidl.ro.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.