Organizarea Târgului de Mărțișor pe masa Consiliului Local

de | 27/01/2019 | Administrație, Local

Suntem în mijlocul iernii, dar până când va începe febra cumpărării mărțișoarelor mai este doar o lună, astfel că administrația publică se pregătește pentru un nou târg de Mărțișor.

La fel ca anul trecut, acesta va fi în Piața Roman-Vodă, în fața statuii domnitorului Roman I Mușat. De organizarea târgului de Mărțișor se va ocupa Clubul Sportiv Municipal Roman. Conform unui proiect de hotărâre ce urmează a fi dezbătut de consilierii locali în proxima ședință, romașcanii vor putea cumpăra mărțișoare în perioada 23 februarie – 08 martie.

Cei care vor dori să vândă produse care vestesc primăvara ar urma să plătească 300 lei/ pentru căsuţa din lemn pusă la dispoziție de Club Sportiv Municipal Roman, respectiv 500 lei pentru amplasare chioşc/tonetă ambulantă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.