Romașcanii din cartierul Nicolae Bălcescu vor curățenie, asfalt, gaz și o capelă

de | 29/01/2019 | Administrație, Local

La întâlnirea dintre primarul municipiului Roman și seniorii orașului, o bună parte dintre solicitări a venit de la un romașcan care locuiește în cartierul Nicolae Bălcescu. El i-a spus primarului cum (nu) s-au deszăpezit trotuarele spre școală și a cerut ca acest cartier să fie în atenția autorităților locale pentru mai multe investiții.

Primarul Lucian Micu a explicat că se va interveni pentru modernizarea unor străzi și pentru extinderea rețelei de gaz. O altă problemă sesizată edilului a fost legată de cimitirul din cartier.

Eu nu am nimic cu nimeni, dar de când a plecat fostul director al Locato, s-a distrus și ce s-a făcut, nu s-a făcut nimic în plus la cimitir. Oamenii solicită capelă acolo, să nu depună mortul în capelele de la cimitirul mare și apoi să-l transporte în Bălcescu.”

– declarație participant dezbatere

Primarul a spus că s-au început demersurile pentru autorizarea cimitirului nou și că o capelă reprezintă un proiect ce va fi luat în calcul abia după ce se va obține autorizația de funcționare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.