Deputat PSD reacționează: „Autostrada merge înainte!”

179

Proiectul de buget pentru anul 2019 a stârnit reacții aprinse în rândul societății civile și a politicenilor din opoziție din cauza fondurilor alocate pentru construirea autostrăzii Iași – Târgu Mureș.

Deputatul social-democrat Alexandru Rotaru susține, însă, că proiectul va continua și că Ministerul Transporturilor va primi toți banii pe care îi va solicita pentru această investiție.

După cum a declarat duminică, 3 februarie, ministrul Finanțelor, domnul Eugen Teodorovici, pentru A8 Târgu Mureș – Iași – Ungheni, autostrada Unirii, care va lega Moldova de vestul ţării, se vor aloca toate sumele cerute de Ministerul Transporturilor. Astfel că, contrar tuturor declarațiilor făcute de diferiți parlamentari din opoziție care, ca în majoritatea cazurilor, s-au precepitat să “arunce” în spațiul public dezinformări, doresc să vă anunț că A8 – Autostrata Unirii merge înainte!
Toți parlamentarii din județele prin care trece această autostradă s-au unit și au pus pe primul loc obiectivul regional major care ar dezvolta întreaga zonă a Moldovei. Așa cum am mai spus, autostrada este o necesitate și un bun de care toți cetățenii trebuie să se bucure. O autostradă odată construită nu vine nimeni să ți-o mai ia. Datorită celor care au avut încredere în noi și ne-au votat suntem astăzi în Parlamentul României. Suntem parlamentari pentru a servi poporul care ne-a trimis să-l reprezentăm cu cinste. Ca o completare, 2019 este primul an în care nu există un deficit în ceea ce priveşte fondul de pensii, iar bugetul alocat educaţiei creşte faţă de anul trecut cu aproape 50%.

Alexandru Rotaru, deputat PS

Cel mai probabil după ședința de Guvern de marți, 5 februarie, vom afla și cât va cere Ministerul Transporturilor pentru realizarea autostrăzii A8.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult